Nieuwe Druk
r
r
r
r
Schrijf u in voor de nieuwsbrief!
Bij aanmelding gaat u akkoord dat uw mailadres alleen wordt gebruikt voor de verzending van de nieuwsbrief en niet gedeeld wordt met derden.

particulier | boekhandel
r
r
h
h
h
r
r

Boeken


Klik hier voor het overzicht van alle boeken van Nieuwe Druk.

Bewustworden
Huub Klinkenberg
ISBN: 978-94-92020-01-7 | 188 paginas
Genre: esoterie
Prijs: € 18,50 | bestel dit boek
Breaking news:
Medio november is de Engelse publicatie verschenen van 'Bewustworden'
'Consciousness - The Evolution of Man'.

Bewustworden - de ontwikkeling van de mens, inmiddels de tweede druk (juni 2016)

Quotes uit de recensie door Biblion:

"Het is slechts weinigen gegeven helder te schrijven over esoterie. De auteur, al lang bezig met de ontwikkeling van bewustzijn van de mens, is dat gelukt."

"Het boek is een uitstekende inleiding in de esoterie. Met verklarende woordenlijst, overzicht van de chakra's en een bibliografie met veel oude werken er op."

Quote van spiritualiteit.blog.nl :
"Bewustworden: de ontwikkeling van de mens van Huub Klinkenberg. Wij lazen deze titel en schreven een recensie. Onze conclusie? Aanrader!"

"Het spirituele gedachtegoed is redelijk versnipperd. Het ene boek gaat over chakra’s, het andere boek over leven na de dood. Er zijn weinig auteurs die een min of meer compleet spiritueel wereldbeeld handzaam weten samen te vatten. Huub Klinkenberg  is hierop een uitzondering. Leunend op theosofische ideeën en een grote kennis van spirituele literatuur komt hij tot een synthese van spirituele inzichten."

Miljarden jaren geleden heeft de geest zich van de Bron afgescheiden. Tijdens deze afscheiding is de ziel ontstaan. Maar waarom eigenlijk?
Het boek Bewustworden behandelt de geschiedenis van de mens en geeft aan welke bewustzijnsvormen de huidige mens in zijn ontwikkeling heeft doorlopen; en wat de mens nog te gaan heeft. De periode tussen de levens op aarde wordt toegelicht en de auteur gaat in op vragen als: wat houdt geboorte en sterven eigenlijk in? Hoe verhoudt zich dat tot karma en levensplan? En hoe werkt ons energiesysteem van chakra’s en aura?

Lees hier enkele pagina's uit het boek.

Reacties lezers:
"alsof heel veel puzzelstukjes op z'n plaats vallen."

"Meteen vanaf eerste hoofdstuk gegrepen door het 'Goddelijk Plan'. Wat een mooi en helder boek!
Het boek heeft mij doen ontwaken. Er viel veel op zijn plaats. Het 'klopt gewoon'. In het boek komen diverse thema's aan bod zoals liefde, bezit, acceptatie, verantwoordelijkheid en angst. De thema's worden aan de hand van een praktijkvoorbeeld ( ervaringen van cliënten uit de praktijk van auteur) weergegeven. Geen moeilijke toestanden in 'Bewustworden' maar voor mij een boek waar iemand mijn taal spreekt, fijn!"

"Het is de auteur gelukt om ingewikkelde materie, zoals door diverse schrijvers eerder beschreven, makkelijk leesbaar te maken voor iedereen. Daarom is dit boek een handig naslagwerk om bij de hand te houden bij het doorspitten van de moeilijk te lezen boeken van bijv. A. Bailey."

Column Dagtaak over Bewustworden.
Link naar de flyer: Bewustworden_Klinkenberg

Selectie uit laatst verschenen uitgaven: